OM OSS2021-05-09T11:46:33+00:00

OM OSS

Rickie Viberg

Osteopat

Bachelor of Health Care (Osteopathy), akademisk examen om 240 ECTS varav 60 på avancerad nivå. Skandinaviska Osteopathögskolan genom validerande universitet Dresden International University 2014-2018.

Int. Personlig tränare

Diploma of Fitness / Diploma of Sport & recreation

Sunshine Coast Institute of TAFE (Technical and Further Education) 2011-2013

Diplomerad massör

Svensk klassisk massage grund- och specialgrepp, idrottsmassage & avslappningsmassage, Physio Academy 2019

Kurs i triggerpunktsbehandling (Dry Needling), diagnostisering och nålbehandlingstekniker för muskulära triggerpunkter (TrP), AKAB Utbildning AB 2018 &  Physio Academy 2019

Spinal manipulation level 1 & 2 (grund & avancerade ledmanipulationstekniker för rygg- och extremitetsleder.) OMT Training 2018

Målsättningen hos oss är att använda behandlingsmetoder som vilar på vetenskaplig evidens för att tillgodose hela människans behov, från ett kroppsligt, medicinskt och psykosocialt perspektiv.

Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade på forskning inom området för behandling av smärta i rörelseapparaten genom årliga fortbildningar.

Osteopatkliniken Visby är medlem i svenska osteopatförbundet (SOF) som är en branschorganisation för osteopater i Sverige.

SOF säkerställer att osteopaten genomgått en osteopatisk högskoleutbildning som uppfyller de kriterier som ställs enligt europeisk standard. Vi är även patient- och ansvarsförsäkrade via förbundet.